Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Mededelingen

Vragen?

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Informatie ontvangen

 • Ontvang ik een diploma/ getuigschrift na het volgen van een cursus?

  Na het volgen van alle semesters van het Colloquium Kunstgeschiedenis en Moderne Kunst ontvangt u een getuigschrift (hieraan zijn geen wettelijke rechten verbonden).

 • Hoe kan ik mij afmelden voor de e-mail nieuwsbrief of de frequentie wijzigen?

  Onder aan elke ontvangen nieuwsbrief kunt u zich afmelden voor de e-mail nieuwsbrief of de frequentie van ontvangst wijzigen door op 'Afmelden of e-mailvoorkeuren aanpassen' te klikken.

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief?

  Op onze homepage kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief

 • Hoe kan ik het magazine aanvragen?

  U kunt het gratis magazine met het jaarprogramma op de website www.vrijeacademie.nl/aanvragen. Alle actuele informatie over de colleges, studiedagen, lezingen, excursies en workshops kunt u ook op de website vinden.

  NB. Wegens corona en de wijzigingen in tentoonstellingsprogramma's als gevolg, hebben wij nog geen zicht op een nieuwe uitgave van ons magazine. Wel komen er wekelijks nieuwe activiteiten op onze website.

 • Wanneer komt het nieuwe programma uit?

  Elk jaar verschijnt in mei, augustus en december een magazine, met daarin een groot deel van het jaarprogramma (collegereeksen, studiedagen, lezingen, excursies en reizen). Deze activiteiten zijn ook te vinden op de website en worden wekelijks aangevuld met extra activiteiten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws kunt u zich aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief.

  NB. Wegens corona en vele wijzigingen in tentoonstellingsprogramma's als gevolg, hebben wij nog geen zicht op een nieuwe uitgave van ons magazine. 

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met ons secretariaat via info@vrijeacademie.nl
Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!