Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Mededelingen

Vragen?

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Annuleren

 • Kan ik mijn inschrijving voor een collegereeks nog annuleren?

  Uw inschrijving voor een college kunt u annuleren tot drie weken voor aanvang van de collegereeks. Per annulering wordt € 20,- administratiekosten per persoon in rekening gebracht. Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk. Per mail naar info@vrijeacademie.nl of gericht aan het secretariaat van de Vrije Academie, Keizersgracht 258, 1016 EV Amsterdam.

  Annuleren binnen drie weken voor aanvang van het college is niet mogelijk*, ook als u zich nog binnen die termijn van drie weken hebt ingeschreven. Restitutie van het inschrijfgeld vindt niet plaats. Wel kunt u in uw plaats iemand anders laten gaan met uw collegekaart.

  * Annuleren van een collegereeks in coronatijd: Voor het collegeseizoen 2021-2022 zijn onze voorwaarden tijdelijk aangepast. U kunt tot 2 weken voor de start van een collegereeks gratis annuleren (er worden geen administratiekosten in rekening gebracht). Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk. Per mail naar info@vrijeacademie.nl of gericht aan het secretariaat van de Vrije Academie, Keizersgracht 258, 1016 EV Amsterdam. Restitutie van het inschrijfgeld vindt plaats in de vorm van volledige terugbetaling of in de vorm van een voucher. 

   

   

 • Kan ik mijn inschrijving voor een studiedag, lezing, excursie of workshop nog annuleren?

  Het annuleren van een inschrijving voor een eenmalige activiteit  zoals een studiedag, lezing of excursie is niet mogelijk. Restitutie van het inschrijfgeld vindt niet plaats. Wel kunt u in uw plaats iemand anders laten gaan met uw deelnemersbewijs.

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met ons secretariaat via info@vrijeacademie.nl
Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!