Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Wint u een Rembrandt ets?

- DEZE WINACTIE IS VERLOPEN - De winnaar heeft inmiddels bericht gekregen.

Rembrandt van Rijn, Presentatie in de tempel, ca. 1640, ets en droge naald Info icon

In januari 2020 bestaat de Vrije Academie 30 jaar! Om dit te vieren heeft de Vrije Academie op een veiling in New York een originele ets van Rembrandt gekocht. Dit prachtige werk wordt verloot onder alle deelnemers van een collegereeks in het voorjaar van 2020!

Over de ets; Rembrandt maakte deze rond 1640, tijdens de bloei van zijn carrière. Het onderwerp is de presentatie van het Christuskind in de tempel in Jeruzalem. God beloofde aan de ouderling Simeon dat hij de Messias zou zien voor zijn dood. Als Simeon een oude man is, gaat deze profetie in vervulling.

Wilt u deze ets winnen? Alle deelnemers aan een collegereeks in het voorjaar van 2020 maken automatisch kans. Hopelijk zien we u bij een van onze collegereeksen of andere activiteit! Bekijk hier alle college-en excursiereeksen. 

Officiële uitreiking ets in Museum Het Rembrandthuis

Op donderdag 19 maart wordt de ets op een bijzondere locatie uitgereikt aan de winnaar: Museum Het Rembrandthuis in Amsterdam, dé plek waar Rembrandt bijna twintig jaar lang woonde en vele meesterwerken heeft gemaakt. De ets wordt uitgereikt door Epco Runia (hoofd Collectie van het Rembrandthuis) en Vrije Academie directeur Peter van Duinen. Na de uitreiking wordt de winnaar (samen met een groepje vrienden/familie) exclusief rondgeleid door het museum. 

Voorwaarden winactie

  • Door inschrijving doet u automatisch mee met de loting;
  • Collegereeksen en Excursie colleges die van start gaan in januari, februari of maart 2020 doen mee aan de winactie, mits ingeschreven vóór 28 februari 2020;
  • De winnaar wordt aangewezen na de eenmalige trekking op vrijdag 28 februari 2020;
  • De winnaar wordt op 28 februari 2020 persoonlijk op de hoogte gebracht door de Vrije Academie;
  • Als winnaar wordt u uitgenodigd voor de officiële overhandiging op donderdag 19 maart 2020. Tijdens deze overhandiging worden foto's gemaakt die in uitingen van de Vrije Academie gebruikt worden. U gaat hier als winnaar automatisch mee akkoord. Gaat u niet akkoord? Dan wordt een nieuwe winnaar getrokken;
  • Overige deelnemers ontvangen een e-mail met daarin bericht dat ze niet hebben gewonnen;
  • Datum en locatie uitreiking ets: donderdag 19 maart 2020 om 14.00 uur in Museum Het Rembrandthuis in Amsterdam;
  • De winnaar mag vrienden/familie uitnodigingen om bij de uitreiking aanwezig te zijn (max. 10 personen);
  • Bonusprijs: Na de uitreiking wordt de winnaar (samen met vrienden/familie) exclusief rondgeleid door Museum Het Rembrandthuis.

Het aanbod in Colleges die starten in februari of maart

MEER AANBOD OVER COLLEGES DIE STARTEN IN FEBRUARI OF MAART
David Michelangelo

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!