Zakelijk

Wachtwoord vergeten

Je krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Helaas is dit evenement niet meer beschikbaar!

Naar de homepage

Concert Saskia zingt Sonneveld

Liedjes uit het repertoire van de geliefde zanger

Kort nadat Wim Sonneveld (1917-1974) in de jaren ‘30 als straatmuzikant was begonnen, mocht hij chansons zingen en kleine rolletjes spelen bij de door hem bewonderde Louis Davids. Sonneveld, slim als hij was, wees potentiële opdrachtgevers van Davids erop dat als de kleinkunstenaar geen ruimte in zijn agenda had, hij nog wel een leuke cabaretier kende: Wim Sonneveld. Niet lang daarna werd Sonneveld logischerwijs ontslagen door Davids. Het was het begin van een zeer succesvolle carrière waarin Sonneveld uiteindelijk uitgroeide tot een wereldberoemdheid in Nederland. Ga deze middag mee op reis door het repertoire van de geliefde zanger met zangeres en actrice Saskia Egtberts. Zij wordt begeleid door pianist Bouwe Bruins. De regie van dit concert werd vooraf gedaan door Herman van Veen.

‘Saskia zingt Sonneveld’ is een Harlekijn Holland Productie. Normaliter wordt deze voorstelling gespeeld op het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest. Voor de Vrije Academie wordt dit concert in onze historische Jacob de Wit zaal gespeeld.

Over het Herman van Veen Arts Center

Het Arts Center en de onderneming in de kunsten Harlekijn (sinds 1966) organiseren op Landgoed De Paltz in Soest, alweer tien jaar op bescheiden schaal en passend bij de bosrijke omgeving, exposities, lezingen, rondleidingen, wandelingen en voorstellingen. Naast binnen- en buitenoptredens door gerenommeerde artiesten, ligt het accent vooral op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge, getalenteerde kunstenaars. Samen organiseren wij ook twee wandelingen: Buitengewoon ommetje kunst en Geschiedenis van Landgoed De Paltz, en de concerten Gaëtane zingt Barbara en Karin Hougaard: Kaalvoet chansons.


Sta je ingeschreven voor een activiteit in een zaal op locatie?

  • Je ontvangt uiterlijk 7 dagen voor aanvang per e-mail je bewijs van deelname met informatie over de locatie.

Praktische informatie
Shopping cart icon € 25,00
Nodig iemand uit
Deel:
Locatie
Datum
Tijd
Docent

Uitgelicht

Ook voor jou

De Vrije Academie is voor iedereen met interesse in kunst, cultuur, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Kwaliteit

Wij werken met de beste docenten en experts. Zo garanderen we onderwijs op niveau waar je jaren plezier van hebt.

Overal

We zijn een landelijk educatief instituut. De kans is groot dat we ook activiteiten bij jou in de buurt organiseren.

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!