Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

VvAA voordeel

Korting voor VvAA-leden

Profiteer als VvAA-lid direct van een aantrekkelijk aanbod bij de Vrije Academie. Dit seizoen kunt u met korting deelnemen aan de inleidende lezing bij Monet - Tuinen van verbeelding, dé tentoonstelling van dit najaar in het Kunstmuseum Den Haag (voorheen Gemeentemuseum Den Haag).

€3 korting op de Lezing Monet. De tuinen

Iedereen kent de waterlelies van Claude Monet (1840-1926). Maar wie heeft deze kleurexplosies in werkelijkheid gezien en zich verloren in de spiegelingen, niet wetend waar het water begint en de lucht ophoudt? Nu heeft u de unieke kans om de beroemde tuinen in het echt te bewonderen tijdens de tentoonstelling Monet - Tuinen van verbeelding in het Kunstmuseum Den Haag. De meeste van zijn 'tuinen', bron van inspiratie voor Rothko en Pollock, zijn nooit in Nederland vertoond. Schrijf u in voor de inleidende tentoonstellingslezing bij de Vrije Academie.

Met de kortingscode VVAAMONET betaalt u nu €15 i.p.v. €18 (korting is geldig t/m 18 januari 2020).

 

 • Data lezing (op diverse tijdstippen): zondag 10 november (volgeboekt!), woensdag 20 november, woensdag 27 november, zondag 15 december (bijna vol!), vrijdag 17 januari 2020 en zaterdag 18 januari. Klik hier voor het actuele aanbod;
 • Locatie: Kunstmuseum Den Haag;
 • Prijs voor VvAA-leden: €15 met de kortingscode VVAAMONET (geldig t/m 18 januari 2020). Vul de kortingscode in bij uw bestelling;
 • Exclusief: museumentree, korting met Museumkaart. Tijdens de tentoonstelling Monet - Tuinen van verbeelding geldt een toeslag van € 3,50 voor het gehele museum.

Inschrijven? Klik op de lezing hieronder.

 • Lezing Monet. De tuinen

  Tentoonstellingslezing bij Monet. De Tuinen. Uw ideale inleiding voorafgaande aan uw bezoek.
  • € 18,00
  Bekijk meer
MEER AANBOD