Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

VvAA voordeel

Korting voor VvAA-leden

Profiteer als VvAA-lid direct van een aantrekkelijk aanbod bij de Vrije Academie. Nu alle colleges, lezingen en wandelingen door de overheidsmaatregelen i.v.m. het corona virus (tijdelijk) stilliggen, even geen actie op een van de Vrije Academie activiteiten. Wel blijven we jou ook graag thuis inspireren met kunst en cultuur! 

 

Bestel het boek Dat kan mijn kleine zusje ook nu zonder verzendkosten

Waarom is moderne kunst wat het is? Waarom wordt een onopgemaakt bed als kunst tentoongesteld? Waarom is een uitvergroot roze opblaasbaar varken zoveel geld waard? Elke museumbezoeker vraagt het zich wel eens af: is dit kunst? Is dit echt zo veel waard?

In Dat kan mijn kleine zusje (€24,99) prikt de vermaarde Engelse kunstkenner Will Gompertz het pretentieuze kunstgebazel door en geeft hij op heldere wijze antwoord op de belangrijkste vragen die elke kunstbeschouwer zich wel eens stelt. Jouw volgende museumbezoek is na het lezen van dit boek, een stuk interessanter!

  • Meer weten en bestellen? Klik dan hier. 
  • Gebruik de code BK2-VVAA en betaal geen verzendkosten (€1,99)

 

Artbites op Vrije Academie TV

Kijk twee keer per week een inspirerende Artbite op Vrije Academie TV. (Kunst)historici, museumdirecteuren, biologen, filosofen en meer kenners nemen het woord en inspireren jou thuis graag met een korte video! Van de geheime liefde van beeldhouwer Bernini en bijzondere moderne kunst tot een verhelderende Biobite over virussen. 

 

 

 

Gratis Syllabus Introductie kunstgeschiedenis (inkijkexemplaar)

Van Rembrandt tot Banksy: in de Colleges Introductie kunstgeschiedenis passeren spannende verhalen over 3500 jaar kunstgeschiedenis de revue! Benieuwd wat er in deze elfdelige reeks aanbod komt? Klik hieronder op het inkijkexemplaar van de syllabus te openen.