Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Helaas is dit evenement niet meer beschikbaar!

Naar de homepage

Rondleiding Art Rotterdam

Hyperhedendaagse kunst op de beursvloer.

Art Rotterdam - spil van de Art Rotterdam Week - viert deze editie haar 20-jarig bestaan. Voor deze jubileumeditie heeft de beurs haar gevarieerde model gericht op jonge kunst aangescherpt en plaatst ze de samenwerking centraal. In een meer intieme sfeer is er meer focus op verbinding tussen nationale en internationale galeries. Vier dagen lang vormt de Van Nellefabriek het decor voor de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst.  Kunsthistoricus Peter Thissen leidt u rond op de beurs en toont u de hoogtepunten en onverwachte kunstwerken. Heeft u ook genoten van de collegereeksen Hyperhedendaags en Hyperhyperhedendaags? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens deze rondleiding!  

Art Rotterdam is een gerenommeerde en verrassend gevarieerde kunstbeurs. Jaarlijks biedt dit evenement een podium aan de nieuwste ontwikkelingen in de beeldende kunst. De focus op jonge kunst, de variëteit van de verschillende secties, de verbinding met de stad Rotterdam en de fascinerende locatie verlenen Art Rotterdam een unieke uitstraling.

Art Rotterdam | 7 t/m 10 februari 2019 | Van Nellefabriek, Rotterdam

Openingstijden
Alle dagen van 11:00-19:00 uur.

Entree € 19,50
Ticket Online € 16,50 (€ 3,- korting)
(NB. wanneer u deelneemt aan deze rondleiding is uw entreeticket voor de beurs Art Rotterdam inbegrepen)


Incl. entreeticket Art Rotterdam (T.w.v. €16,50)

Praktische informatie

Shopping cart icon € 30,00
Nodig iemand uit
Deel:
Locatie
Datum
Tijd
Docent

Uitgelicht

 • Lezing Rudolf Steiner

  In de geest vanDe tentoonstelling in de Kunsthal plaatst Rudolf Steiner nadrukkelijk in de context van zijn tijd, waarin nieuwe kunststromingen en natuurkundige ontdekkingen elkaar in rap tempo opvolgen. In dit klimaat van vernieuwing en verandering ontwikkelt Steiner een spiritueel gedachtegoed dat hij deelt met de wereld. Aandacht is er voor de wisselwerking met tijdgenoten als Friedrich Nietzsche, Franz Kafka, Piet Mondriaan, Wassily Kandinsky en Frank Lloyd Wright. Daarnaast ziet u hoe Steiner een geheel nieuwe esthetica in architectuur en design ontwikkelt. Zijn organisch gevormde meubels en gebouwen vertonen duidelijke parallellen met het werk van Olafur Eliasson en het Rotterdamse bureau 24H Architecture. Zo maakt de Kunsthal duidelijk dat Rudolf Steiners ideeën negentig jaar na zijn dood nog springlevend zijn. Excl. entree tot de Kunsthal Rotterdam. Korting op entree met Museumkaart.

  • € 17,50
  Bekijk meer
 • Zomersymposium Haagse School in Dordrecht

  Dag programma10.30-11.15        Welkom & verhaal van de conservator11.15-11.30        Koffiepauze11.30-12.30        Lezing drs. Patricia Huisman12.30-14.00        Lunch pauze (lunch inbegrepen)14.00-15.30        Lezing drs. Patricia Huisman15.30-17.00        Tijd om de tentoonstelling te bezoeken (inclusief koffie, lunch en entree tot het museum)

  • € 85,00
  Bekijk meer
 • Lezing Utrecht, Caravaggio en Europa

  Belangrijke informatie kaartverkoop Centraal Museum Alle kaarten voor Utrecht, Caravaggio en Europa worden door het museum in tijdslot verkocht. Alle deelnemers, ook als u in het bezit bent van een Museumkaart of BankGiroLoterij VIP-KAART, moeten een tijdslot kopen.   Omdat de zaal (het auditorium), waar de lezing wordt gehouden, zich bevindt in het tentoonstellingsgebied dient u derhalve voorafgaand aan de lezing een tijdslot te kiezen. Eenmaal binnen het tentoonstellingsgebied kunt u zelf bepalen wanneer u de tentoonstelling weer verlaat. Zodoende kunt u zowel voorafgaand aan de lezing als na afloop ervan de tentoonstelling bekijken. Bijvoorbeeld: uw lezing start om 11:45, dan kiest u voor het tijdslot van 11:00 – 11:45 uur. Via deze link kunt u kaarten bestellen voor de gewenste datum en tijd: ONLINE TICKETS Utrecht, Caravaggio en Europa Excl. entree tot het museum (gratis met Museumkaart en BankGiroLoterij VIP-KAART) en een toeslag van €6,- p.p. voor de tentoonstelling.

  • € 18,00
  Bekijk meer
 • Rondleiding Expeditie Zijderoute

  De ‘reis’ voert langs boeddha’s, muurschilderingen,  zilveren, gouden en terracotta schatten, waarover de rondleider opmerkelijke verhalen weet te vertellen. Heel bijzonder is de ruim negen meter lange muurschildering van een godheid in gevecht met roofdieren uit het koningspaleis in Varakhsha (7de-8ste eeuw, huidig Oezbekistan). Deze  schildering is voor het eerst buiten de Hermitage in Sint-Petersburg te zien. (Excl. entree tot de Hermitage. Gratis met Museumkaart)

  • € 22,50
  Bekijk meer
Ook voor u

De Vrije Academie is voor iedereen met interesse in kunst, cultuur, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Kwaliteit

Wij werken met de beste docenten en experts. Zo garanderen we onderwijs op niveau waar u jaren plezier van heeft.

Overal

We zijn een landelijk educatief instituut. De kans is groot dat we ook activiteiten bij u in de buurt organiseren.