Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Online museum rondleidingen

Ga mee op een virtuele reis door drie wereldberoemde musea: Musée d'Orsay, British Museum, Kunsthistorisches Museum Wenen en Alte Pinakothek in München. In 1,5 uur tijd nemen we u online mee langs de pracht en praal van het museum.

Musée d'Orsay

Musée d’Orsay in Parijs staat bekend om de ruime vertegenwoordiging van impressionistische schilders zoals Manet, Renoir en Degas. Maar dat niet alleen: ook vindt u hier beeldhouwkunst van meester Rodin! Ontdek vanuit uw woonkamer de absolute hoogtepunten.

  • Digitale rondleiding door kunsthistoricus Maarten van 't Klooster

Data en inschrijven

Kunsthistorisches Museum Wenen

Van Bruegel, Rembrandt en Rubens tot Titiaan en Tintoretto. Het Kunsthistorisches Museum in Wenen biedt een indrukwekkend overzicht van de (vroege) renaissance tot de barok. Maak kennis met de collectie die grotendeels ontstaan is uit de verzamelingen van de Habsburgers.

  • Digitale rondleiding door kunsthistorica Wendy Fossen

Data en inschrijven

British Museum

Het neoclassicistische British Museum in Londen is één van s'werelds drukbezochtste musea. Hier bevinden zich kunstvoorwerpen uit oude én hedendaagse beschavingen, van kostbare handschriften van de Magna Carta tot aan Egyptische mummies. Wandel door dit omvangrijke museum. 

  • Digitale rondleiding door kunsthistorica Marielle  Lasche

Data en inschrijven

Alte Pinakothek in München

De Alte Pinakothek in München huisvest in het negentiende-eeuws gebouw de voormalige Pruisische kunstverzameling van oude kunst. Ga mee langs de topstukken van meesters uit de middeleeuwen, de renaissance, de barok en de achttiende eeuw.

  • Digitale rondleiding door kunsthistorica Wendy Fossen

Data en inschrijven

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!