Zakelijk

Wachtwoord vergeten

Je krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Expositie: Curated By

Maak je klaar voor een inspirerende ontdekkingsreis door de wereld van hedendaagse kunst! Curated By is een nieuw platform dat kunstenaars en continenten samenbrengt door middel van een zorgvuldig samengestelde selectie van kunstwerken. Door kunstenaars te ondersteunen en een brug te slaan tussen Europa en Azië, brengt het platform nieuwe perspectieven en ervaringen in de kunstwereld.

Om de lancering van hun nieuwe website, www.curatedby.art, te vieren, organiseert Curated By van 22 t/m 26 maart een groepstentoonstelling in Huis Vasari. 

 

Meet & Greet met fotograaf Daan Zuijerwijk (23 maart)
Op donderdag 23 maart van 14:00-16:00 uur vindt een speciale Meet & Greet plaats met fotograaf Daan Zuijderwijk. Tijdens deze bijeenkomst zal Daan zijn unieke werk bespreken en heb jij de gelegenheid om met hem in gesprek te gaan over zijn werk en persoonlijke filosofie. 

Het is belangrijk om Daan Zuijderwijk te kennen om verder te kijken dan de schoonheid van perfect gevormde, verlichte of gekleurde landschappen die op zichzelf al indrukwekkend zijn. Daans (en zijn familie's) 'kunst van leven' is baanbrekend en resoneert met het gevoel van urgentie voor verandering. Zijn oeuvre maakt een indrukwekkend statement over "het leven elders".

Kom ook langs en laat je verrassen door een nieuwe, verfrissende kijk op de wereld (van kunst). Curated By nodigt je van harte uit voor deze bijzondere middag!

Alle foto's © Daan Zuijderwijk

Praktische informatie: 

  • Expositiedata: 22 t/m 2 april 2023
  • Locatie: Vrije Academie | Huis Vasari
  • Adres: Herengracht 368 te Amsterdam
  • Entree: gratis te bezoeken
  • Openingstijden: dagelijks van 10:00-17:00 uur
  • Meer over Curated By: klik hier
Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!