Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Dutch Design

Dutch Design Week en studiedag over ontwerpklassiekers

Meshmatics Chandelier - Rick Tegelaar for Moooi Info icon
Dutch Design Week Info icon

Voor liefhebbers van Dutch Design staan dit najaar een lezing en studiedag op het programma waarin u volledig wordt ondergedompeld in design van toen en nu. Het woord tijdens beide activiteiten is aan kunsthistoricus Barry Heinrichs.

Lezing Dutch Design Week Eindhoven:

Welke presentaties mag u zeker niet missen? Welke designnamen uit binnen- en buitenland zetten de toon in ontwerpland? Tijdens de lezing op dinsdag 22 oktober wordt u bijgepraat over de 18de editie van de Dutch Design Week in Eindhoven (19 t/m 27 oktober 2019), met dit jaar als thema If not now, then when?. Het is een fijne wegwijslezing bij dit grootste designevenement van Noord-Europa.

Studiedag Dutch Design:

Tijdens de studiedag passeren ontwerpklassiekers van toen én nu de revue. De dag begint met de grondleggers van het goede ontwerp: Berlage, Rietveld en Van der Leck. Daarna is het tijd voor de promotors van het Dutch Design (de term die er vanaf de jaren 80 aan verbonden is): Premsela en Oud, Gispen en Visser. Tot slot hoort u over de Dutch Wave van Piet Oudolf en Claudy Jongstra.

Bekijk beide activiteiten hieronder.

 

 • Lezing Dutch Design Week Eindhoven

  Alles over de 19e editie en tips voor de presentaties die u niet mag missen. In het van Abbe Museum.
  • € 18,00
  Laatste Kans
 • Studiedag Dutch Design

  Het Nederlandse ontwerp van Berlage tot nu
  • € 69,00
  Bekijk meer
MEER AANBOD