Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Vrije Academie Corona protocol

Richtlijnen rondom onze activiteiten - Coronaproof naar colleges, lezingen en wandelingen

Binnen de huidige overheidsmaatregelen is het op dit moment niet toegestaan om activiteiten in de collegezaal, musea of buitenlucht te organiseren. De Vrije Academie geeft daarom op dit moment alleen online via Zoom lezingen en colleges. Zo kunnen wij u, ook in tijden van Corona, blijven inspireren met kunst en cultuur. 

Maatregelen die direct effect op de Vrije Academie hebben:

  • Het collegeseizoen van de Vrije Academie vindt door alle coronamaatregelen niet in de zaal plaats. T/m 30 juni 2021 worden er namelijk geen activiteiten in groepen (zowel in de collegezaal, als buiten tijdens wandelingen) georganiseerd. 
  • Staat u ingeschreven voor een collegereeks in de zaal die plaats vindt in de periode t/m 30 juni 2021? Deze reeksen op locatie kunnen helaas niet door gaan. Wel zijn er extra online reeksen gepland, zodat u de mogelijkheid heeft uw reeks online te volgen. U wordt hierover persoonlijk per e-mail geïnformeerd.
  • Staat u ingeschreven voor een lezing in de zaal die plaats vindt in de periode t/m 30 juni 2021? Deze lezingen zullen online via Zoom gegeven worden of, waar mogelijk, verplaatst worden naar een datum later dit jaar. U wordt hierover persoonlijk per e-mail geïnformeerd.
  • Ons secretariaat heeft het door alle aangescherpte maatregelen en wijzigingen extra druk. We vragen om uw begrip als een antwoord op uw e-mail wat langer op zich laat wachten. Dank alvast voor uw geduld. 
  • Online activiteiten: deze gaan gelukkig door! Wekelijks verschijnen er nieuwe online lezingen en colleges op onze website. Houd de website en onze nieuwsbrief in de gaten voor het nieuwste aanbod.  
     

Vragen? 

De Vrije Academie werkt volgens overheidsprotocol thuis, daarom zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen? Mailt u ons via: info@vrijeacademie.nl.

 

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!