Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

ONLINE - Lezing The Rolling Stones

ONLINE Lezing over Rock and Roll in Groningen.

Na Londen, de Verenigde Staten en Azië komt de tentoonstelling The Rolling Stones - Unzipped eindelijk naar Europa. Groningen heeft de primeur. Vanaf november 2020 (openingsdatum uitgesteld wegens aangescherpte Corona maatregelen) zal de tentoonstelling te zien zijn in het Groninger Museum.

De tentoonstelling geeft een overzicht van vijftig jaar geschiedenis van de band en de carrières van Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood. Bezoekers zijn getuige van het muzikale verhaal van de Stones en de ontwikkeling van de Londense bluesband van begin jaren ’60 tot de internationaal inspirerende culturele iconen van nu. Aan de hand van het persoonlijk archief van de band biedt de tentoonstelling een unieke kijk achter de schermen.

The Rolling Stones kijken uit naar de tentoonstelling: “We zijn erg trots op deze tentoonstelling. We willen iedereen die komt kijken meenemen op een reis door onze geschiedenis om te ervaren en beleven hoe het is om onderdeel te zijn van The Rolling Stones. Dit is de eerste keer dat de tentoonstelling naar Nederland komt. We hopen dat iedereen ervan gaat genieten.”

Kijkt u ook uit naar deze spetterende rock and roll-tentoonstelling? Schrijf u nu alvast in voor de ONLINE lezing door muziekdocent Robert van der Tol.

  • De tentoonstelling The Rolling Stones - Unzipped is van 14 november 2020 (datum uitgesteld: opent waarschijnlijk op 20 november) t/m 28 februari 2021 te zien.
  • U volgt de lezing live en kunt deze daarmee niet later terugkijken.
  • Het bijwonen van de lezing kan op uw eigen computer, laptop of tablet. U heeft alleen een goede internetverbinding en geluid nodig. Tijdens de lezing ziet u de afbeeldingen die u anders in de zaal zou zien.
  • U ontvangt uiterlijk 1 uur voor aanvang van de ONLINE lezing een link waarmee u de lezing via het programma Zoom kunt bijwonen. Het is alvast handig Zoom te installeren op uw computer.

Praktische informatie

Shopping cart icon € 18,00
Clock icon Duur: 1 uur
Robert van der Tol
Nodig iemand uit
Deel:
Locatie
Datum
Tijd
Docent
Online
Zoom
zaterdag 12 december 2020
11:00 tot 12:00
Robert van der Tol
Online
Zoom
zaterdag 19 december 2020
15:00 tot 16:00
Robert van der Tol

Uitgelicht

Ook voor u

De Vrije Academie is voor iedereen met interesse in kunst, cultuur, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Kwaliteit

Wij werken met de beste docenten en experts. Zo garanderen we onderwijs op niveau waar u jaren plezier van heeft.

Overal

We zijn een landelijk educatief instituut. De kans is groot dat we ook activiteiten bij u in de buurt organiseren.

David Michelangelo

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!