Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Vrije Academie thuis aan het werk

Video-meetings 

Ondanks dat ons kantoor nog steeds gesloten is en wij allemaal vanuit huis werken, staat de Vrije Academie niet stil! Via video-meetings houden we contact met elkaar en worden er plannen gemaakt voor nieuwe activiteiten. Ook kijken we vooruit en onderzoeken we hoe we in deze 1,5 meter-samenleving de Vrije Academie kunnen voortzetten. Tot die tijd blijven wij u graag via de nieuwsbrief met kunst en cultuur inspireren, van de wekelijkse Artbites tot tips voor online museumtours.

Blijf gezond en tot we elkaar weer treffen in de collegezalen!

 

Team Vrije Academie werkt thuis

We zijn gesloten, maar werken aan een nieuw programma en we zijn druk bezig om de uitgestelde activiteiten zo snel mogelijk opnieuw in te plannen.

Niet alleen onze activiteiten gaan t/m 1 juni niet door, ook ons kantoor is tot die tijd gesloten. Maar desondanks zijn we allemaal thuis aan het werk. Hoe dat eruit ziet? Een aantal collega's deelt het graag met u...

Naast het informeren en begeleiden van al onze docenten is Alette Plekkenpol nu ook druk thuis met het doceren van drie kinderen. Ze waardeert de kwaliteiten van ‘haar’ VA-docenten des te meer nu ze het van die kant beleeft.

Financieel medewerker Cathy Schaefers zorgt er vanuit huis onder anderen voor dat binnengekomen facturen op tijd betaald worden.

Directeur Peter van Duinen werkt aan zijn online college over Caravaggio-Bernini. Hij zat net in een reeks jubileumlezingen toen het corona virus ons land platlegde. Leuk detail, op zijn laptop ziet u een van zijn favoriete beelden van Bernini. Een detail van 'De roof van Persephone' uit 1621-1622. Daarover dus meer in zijn laatste Artbite!

Hoofd marketing Joline Keijzer komt overdag niet echt aan werken toe deze week. Vooral haar zoon van 2 geniet volop van alle 'gezelligheid' met 2 ouders en zusje thuis. Er worden tijdelijk aangepaste nieuwsbrieven verstuurd en geplande marketingcampagnes zijn stopgezet. Dat scheelt tijd, dus volop ruimte om de Artbites verder uit te werken.

Hoofd Programmering Akkerym Doevendans zit in de deuropening helemaal links. Nu diverse musea hun tentoonstellingen uitstellen én we noodgedwongen ons actuele programma moeten uitstellen is ze behoorlijk druk.

Online Marketeer Denise Heijtel zorgt voor uw dagelijkse dosis kunst op Facebook en deelt graag leuke (terug)kijk-tips zodat u ook vanuit uw woonkamer kunt genieten van kunst en cultuur. ‘Duimpje omhoog’ voor alle leuke reacties tot nu toe! Volgt u de Vrije Academie nog niet op Facebook? Klik dan hier om onze pagina te liken.

Vrienden van Vrije Academie

Van der Valk Hotel Drachten
David Michelangelo

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!