Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Rembrandt en Velázquez

Nederlandse en Spaanse meesters in het Rijksmuseum

In oktober krijgen Hollandse meesters zoals Rembrandt, Hals en Vermeer gezelschap van hun Spaanse tijdgenoten Velázquez, Murillo, Zurbarán en Ribera. Het Rijksmuseum presenteert de meesterwerken in paren en deze gaan zo met elkaar in dialoog. Schoonheid, emotie, religie en realisme komen in Rembrandt-Velázquez. Nederlandse en Spaanse meesters op een unieke wijze samen! De tentoonstelling is een samenwerking tussen het Rijksmuseum en het Pradomuseum in Madrid en beloofd de museale klapper te worden van dit najaar.

Wilt u meer weten over deze fascinerende zeventiende eeuwse meesterwerken? Schrijf u in voor de inleidende lezing van kunsthistorica Birgitte Mommers óf laat u op zaal rondleiden door kunsthistorica Fatin van de Luijster. Bekijk beide activiteiten hieronder.

Rembrandt-Velázquez. Nederlandse en Spaanse meesters: 11 oktober 2019 t/m 19 januari 2020 in het Rijksmuseum Amsterdam.

 

 

 • Lezing Rembrandt en Velázquez

  Nederlandse en Spaanse meesters in het Rijksmuseum
  • € 18,00
  • vanaf 20 okt
  Bekijk meer
 • Rondleiding Rembrandt en Vélazquez

  Prijs is exclusief entreeticket voor het Rijksmuseum. Gratis met Museumkaart.Voor een bezoek aan de tentoonstelling Rembrandt-Velázquez is het noodzakelijk om een starttijd te reserveren. Als deelnemer van de Vrije Academie-rondleiding hoeft u GEEN starttijd voor de tentoonstelling Rembrandt-Velázquez te reserveren, de Vrije Academie heeft al een groepsreservering geplaatst.
  • € 22,50
  • vanaf 23 okt
  Bekijk meer
MEER AANBOD