Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Rondleiding De zomer van Zegveld

Peter Zegveld. Wat beweegt

Peter Zegveld (1951) zag als tiener in het Amsterdamse Stedelijk Museum de dynamische objecten van Tinguely en voelde intuïtief wat hem als kunstenaar te doen stond. Na een carrière als theatermaker, performer en percussionist is hij terug bij die eerste liefde. Zegvelds installaties, te zien op een grote solotentoonstelling in Rijksmuseum Twenthe, bewegen, produceren geluid, zetten aan tot nadenken en hebben humor. Kunsthistorica Esther Verra wandelt met u door een prikkelend universum van kunstwerken die spelen met licht, lucht, geluid en zwaartekracht. Daardoor is de tentoonstelling Peter Zegveld. Wat beweegt ook interessant voor jonge bezoekers.

 • Prijs is exclusief entree tot het museum, korting op entree met Museumkaart

Praktische informatie

Shopping cart icon € 22,50
Clock icon Duur: 1,5 uur
Esther Verra
Nodig iemand uit
Deel:
Locatie
Datum
Tijd
Docent
Enschede
Rijksmuseum Twenthe
zaterdag 24 augustus 2019
11:30 tot 13:00
Esther Verra

Uitgelicht

 • Lezing Let's Dance in Gemeentemuseum Den Haag

  Prijs is exclusief entree museum, korting op entree met MuseumkaartLet op: er zijn wijzigingen t.o.v. het magazine. De data en tijden op de website zijn leidend.

  • € 18,00
  Bekijk meer
 • Lezing Nicolaes Maes in het Mauritshuis

  Prijs is exclusief entree museum, korting op entree met MuseumkaartLet op: er zijn wijzigingen t.o.v. het magazine. De data en tijden op de website zijn leidend.  

  • € 18,00
  Bekijk meer
 • Rondleiding Mauritshuis

  Het museum heeft een unieke huiselijke sfeer met intieme museumzalen in een monumentaal pand. Sinds de grondige verbouwing lijkt het monumentale Mauritshuis meer dan ooit op het oorspronkelijke Mauritshuis van architect Jacob van Campen. Van indrukwekkende portretten tot verhalen uit de bijbel of mythologie en van bloemstillevens tot spreekwoorden: er valt van alles te ontdekken in de schilderijen op zaal. U ontdekt diverse werken van Rembrandt en van Frans Hals, maar ook het IJsvermaak van Hendrick Avercamp, stillevens van o.a. Clara Peeters en de historiestukken van Jan Steen zullen niet ontbreken tijdens de rondleiding. Met deze rondleiding bent u in 1,5 uur helemaal bijgepraat over de adembenemende collectie zeventiende-eeuwse kunst! Prijs is exclusief entree tot het Mauritshuis, korting op entree met Museumkaart

  • € 22,50
  Bekijk meer
 • Weer en wind. Avercamp tot Willink

  Prijs is exclusief entree tot het museum, korting op entree met MuseumkaartWeer & wind. Van Avercamp tot Willink | 3 september t/m 5 januari 2020 | Singer Laren  

  • € 22,50
  Bekijk meer
Ook voor u

De Vrije Academie is voor iedereen met interesse in kunst, cultuur, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Kwaliteit

Wij werken met de beste docenten en experts. Zo garanderen we onderwijs op niveau waar u jaren plezier van heeft.

Overal

We zijn een landelijk educatief instituut. De kans is groot dat we ook activiteiten bij u in de buurt organiseren.