Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

ONLINE - Lezing Erwin Olaf

Drijfveren en inspiratiebronnen van de eigenzinnige fotograaf

Voor zijn nieuwe serie Im Wald, vanaf 14 april voor het eerst te zien, is fotograaf Erwin Olaf (1959) de natuur en de bergen ingegaan. Juist in een tijd waarin corona het reizen onmogelijk heeft gemaakt, onderzoekt Olaf het reizen en de interactie met de natuur die dat met zich meebrengt. Zeer gestileerde en tot in het kleinste detail perfect geënsceneerde filmische scenes, vaak badend in schilderachtig licht, met een onderliggende, oncomfortabele boodschap. Dit zijn de beelden waar we het werk van Erwin Olaf van kennen. Vanaf het begin is zijn werk sterk persoonlijk en maatschappelijk betrokken. 

Tijdens deze online lezing door kunsthistorica Mariska Doesburg, die focust op het vrije werk, ziet u hoe Erwin Olaf zich ontwikkelde van analoog werkend fotojournalist naar een digitale beeldmaker en verhalenverteller, wiens perfect geënsceneerde werelden even raadselachtig als realistisch zijn. Bent u nieuwsgierig naar de drijfveren en inspiratiebronnen van de eigenzinnige Erwin Olaf? Schrijf dan in voor de online lezing. 

  • Olafs nieuwe serie Im Wald is van 14 april - 22 mei te zien in Galerie Ron Mandos in Amsterdam en vanaf mei in Kunsthalle München.
  • U volgt de lezing live en kunt deze daarmee niet later terugkijken.
  • Het bijwonen van de lezing kan op uw eigen computer, laptop of tablet. U heeft alleen een goede internetverbinding en geluid nodig. Tijdens de lezing ziet u de afbeeldingen die u anders in de zaal zou zien.
  • U ontvangt uiterlijk 1 uur voor aanvang van de ONLINE lezing een link waarmee u de lezing via het programma Zoom kunt bijwonen. Het is alvast handig Zoom te installeren op uw computer.

Praktische informatie

Shopping cart icon € 18,00
Clock icon Duur: 1 uur
Mariska Doesburg
Nodig iemand uit
Deel:
Locatie
Datum
Tijd
Docent
Online
Zoom
woensdag 19 mei 2021
20:00 tot 21:00
Mariska Doesburg

Uitgelicht

Ook voor u

De Vrije Academie is voor iedereen met interesse in kunst, cultuur, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Kwaliteit

Wij werken met de beste docenten en experts. Zo garanderen we onderwijs op niveau waar u jaren plezier van heeft.

Overal

We zijn een landelijk educatief instituut. De kans is groot dat we ook activiteiten bij u in de buurt organiseren.

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!