Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Exclusieve korting voor AVROTROS-leden en vraag het gratis magazine aan

Maak kennis met de activiteiten van de Vrije Academie

Niki de Saint-Phalle, Nana Engel, Station Zurich Info icon
Claude Monet, Blauweregen, detail, 1917-1912, Gemeentemuseum Den Haag Info icon

Korting op Introductie kunstgeschiedenis

Start dit najaar in maar liefst 48 steden met de inspirerende reeks Introductie kunstgeschiedenis. In 10 colleges en één excursie leert u kunst kennen en herkennen: van de Griekse oudheid tot de Mona Lisa. Leden van AVROTROS ontvangen op deze reeks een exclusieve korting van €25. Gebruik de kortingscode AVROTROS bij uw bestelling (deze kortingscode is geldig t/m 1 oktober 2019).

 

Inspiratie voor het najaar

  • Monet in het Gemeentemuseum Den Haag: De wereldberoemde waterlelies van Claude Monet (1840-1926) zijn vanaf 12 oktober te zien in het Gemeentemuseum Den Haag. Voordat u wegdroomt in Monets kleurrijke schilderijen, verzorgt kunsthistoricus Stefano Giani een inleidende tentoonstellingslezing. Of kom meer te weten over Monets oeuvre en carrière tijdens de verdiepende lezing op locaties door het hele land. Bekijk alle Monet-activiteiten hier.
  • Beeldhouwende powervrouw: De prachtige door Nana's bevolkte Stravinsky-fontein naast het Parijse Centre Pompidou heeft u vast weleens gezien. Maar kent u ook Niki de Saint Phalle's meesterwerk de Tarottuin in Toscane? Kunsthistorica Karin Haanappel neemt tijdens de studiedag graag met u het kleurrijke oeuvre van Niki de Saint Phalle onder de loep!
  • Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam: Wist u dat Amsterdam één van de weinige Europese hoofdsteden is die nog steeds zijn middeleeuwse plattegrond kent? Wandel mee door de oudste stukjes stad, langs de vijftiende eeuwse Schreierstoren en over de grachten naar het hart van de hoofdstad: de Dam. 

 

MEER AANBOD
David Michelangelo

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!