Huis Vasari

Wachtwoord vergeten

Je krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Helaas is dit evenement niet meer beschikbaar!

Naar de homepage
o

Debatreeks. De regels van de moderne retorica

Kijkje in de keuken van de spindoctor.

Wat hebben Barack Obama, Femke Halsema en Geert Wilders gemeen? Alle drie weten ze als geen ander inspirerend en overtuigend te spreken. Is dat een aangeboren talent? Kunnen gewone stervelingen net zo gloedvol leren oreren? Ja, zegt Daniël Schut, die dagelijks politici, bestuurders en anderen traint in het overtuigend spreken. Hij weet als geen ander: goed speechen is vooral een kwestie van inzicht in het brein. Meestersprekers bespelen de menselijke geest om het publiek te verleiden en te binden. Heb je kennis van de mechanismes van het brein, dan weet je hoe je overtuigend moet spreken.

Gloednieuwe wetenschap
In deze vierdelige reeks leert spindoctor Schut u vier succesvolle technieken. Sommige zijn al bekend sinds de oude Grieken en Romeinen, maar de wetenschap erachter is gloednieuw. U krijgt inzicht in de werking van uw eigen en andermans brein én u leert trucs om uw overtuigingskracht te vergroten. Omdat geen inzicht compleet is zonder toepassing, gaat u ook zelf aan de slag. Door het oefenen van de besproken technieken zult u niet alleen overtuigend leren speechen, maar ook uw angst voor spreken in het openbaar zien slinken.

Over de docent
Daniël Schut is eigenaar van De Luistervinken, trainings- en adviesbureau voor debat en communicatie. Daarnaast is hij gastdocent in interpersoonlijke communicatieve vaardigheden op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij traint op dagelijkse basis politici en bestuurders in overtuigend en inspirerend spreken. Hij was Nederlands Kampioen Debatteren, finalist op het EK en WK Debatteren en werd tot tweemaal toe Nederlands Kampioen Eloquentia.


(Incl. BTW, incl. digitale handout)

Praktische informatie
Shopping cart icon € 2734,80
Nodig iemand uit
Deel:
Locatie
Datum
Tijd
Docent

Uitgelicht

Ook voor jou

De Vrije Academie is voor iedereen met interesse in kunst, cultuur, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Kwaliteit

Wij werken met de beste docenten en experts. Zo garanderen we onderwijs op niveau waar je jaren plezier van hebt.

Overal

We zijn een landelijk educatief instituut. De kans is groot dat we ook activiteiten bij jou in de buurt organiseren.

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!